Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ние ще приемем, че сте съгласни.

Получете оферта

Ennovaty

Подгответе хотела си за електрическите автомобили

С нарастващия брой на електромобили в България, темата за зарядната инфраструктура става все по-актуална. Според данни от Индустриалния клъстер „Електромобили“ (ИКЕМ), регистрираните електрически автомобили в страната към март 2024 година са 13,466, като само за последните шест месеца на пътищата са се появили 3,600 нови електромобила. Тази тенденция предполага, че все повече хора с електрически автомобили ще търсят места, където да заредят своите превозни средства по време на почивка.

Удобство за клиентите

Инсталирането на зарядна станция във Вашия хотел може да бъде решаващ фактор при избора на място за настаняване. Всеки собственик на електромобил ще търси удобство и достъпност, а наличието на зарядна станция на паркинга ще Ви отличи от конкурентите. Много клиенти оценяват възможността да заредят автомобилите си, докато се наслаждават на престоя си, което е особено важно за дълги уикенди и ваканции.

Конкурентно предимство

В условията на засилена конкуренция в хотелиерския сектор,предлагането на зарядна станция може да бъде Вашето конкурентно предимство.Гостите, които притежават електромобили, могат да избират между множество опции, но наличието на зарядна станция в Вашия хотел ще ги убеди да изберат именно Вас. Това е особено важно, ако Вашият хотел е разположен на туристически маршрути или в близост до популярни атракции.

Допълнителни приходи

Инсталирането на зарядна станция не само че предоставя удобство на клиентите, но може да генерира и допълнителни приходи за Вашия бизнес. С автоматизирана разплащателна система ще таксувате клиентите за зареждане, което допринася за увеличаване на приходите. Освен това, Вашият хотел ще бъде видим на картата на зарядни станции в България, което ще привлече нови клиенти, търсещи места за зареждане.

Индивидуално решение от Ennovaty

Ако решите да инсталирате зарядна станция, ние от Ennovaty сме тук, за да Ви помогнем. Ние ще изготвим индивидуален проект, съобразен с наличната инфраструктура на Вашия хотел. Нашите умни зарядни станции предлагат редица функции, които значително улесняват управлението на зареждането:

  • Мониторинг на сесиите на зареждане: Ще имате възможност да следите в реално време всяка сесия на зареждане, включително заредените kW.
  • Приемане на плащания: Нашите решения включват автоматизирана разплащателна система, която прави процеса лесен и удобен както за Вас, така и за Вашите клиенти.
  • Споделяне на захранването: С увеличаването на броя на зарядните станции, ще  разпределяте мощността между свързаните станции в зависимост от необходимостта на всеки автомобил, което оптимизира ресурсите и намалява времето за изчакване.

Освен предоставянето на технологични решения,ние ще боядисаме паркомястото, предназначено за електромобили, с ясна и видима маркировка. Това ще улесни гостите при използването на зарядната станция и ще осигури безопасност на паркинга.

В заключение, инсталирането на зарядна станция за електромобили във Вашия хотел не само че отговаря на потребностите на новото поколение пътуващи, но и Ви дава възможност за увеличаване на приходите иповишаване на конкурентоспособността. Вложете в бъдещето на своя хотел и се уверете, че Вашите клиенти имат всичко необходимо, за да се насладят на престоя си.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и консултация относно подходящите решения за зареждане!

 

 

Имате нужда от съдействие?

ENNOVATY

Имате нужда от съдействие?

Не се колебайте да се свържете с нас